Huishoudelijke apparatuur Thuis Winkel Waarborg
Home > Huishoud apparaten > Witgoed > Kookplaten online
Online Winkelcentrum bol.com >  Kookplaten © Postorderwinkelcentrum.nl “Online Shoppen”
Huishoudelijke apparaten online Online Winkelcentrum Onderdelenwinkel.nl Online shoppen doe je met Postorder Winkelcentrm Winkelen van huis uit is echt een luxe.

Vrijstaand of inbouw


    Vrijstaande kookplaten


    Inbouw kookplaten


    Alle kookplatenType kookplaat


    Gas


    Inductie


    Keramisch


    ElektrischAantal kookzones


    1 kookzone

    2 kookzones

    3 kookzones

    4 kookzones

    5 kookzones

    6 kookzonesVrijstaande kookplaten

kookplaat-inductie

kookplaat-elektrisch


kookplaat-keramisch

SHOP NU >>

Expert.nl Kookplaten  Een kookplaat kopen bij Expert

Bij Expert vindt u een groot aanbod aan kookplaten van diverse merken als Bosch, Etna, Inventum, Siemens en Steba. Wilt u meer informatie over onze kookplaten of wilt u graag Persoonlijk Advies? Neem dan gerust contact op!

Persoonlijk advies

Bel voor advies

 033-2472872

of stuur een e-mail naar info@expert.nl.

Expert.nl: Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij!


koopt u altijd vertrouwd en veilig

witgoedhuis.nl > Kookplaten
onderdelenwinkel.nl

Elektrische kookplaten

Kookplaatstore.nl > Traditioneel elektrisch

Een elektrische kookplaat bestaat uit een metalen kookplaat die voor de verhitting van de pan zorgt. Een nadeel van deze kookplaat is dat er veel energie verloren gaat omdat de kookplaat na gebruik nog lang warm blijft.


Keramische

Kookplaat

 Kookplaatstore.nl > Vrijstaande kookplaten  Keramisch

zowel een keramische kookplaat als een inductiekookplaat is gemaakt van glas. Nadat de kookplaat is afgekoeld kan deze gemakkelijk met een doekje worden schoongemaakt.


Vrijstaande kookplaten > InductieInductie kookplaat

Een inductiekookplaat werkt een elektromagnetisch veld op in de bodem van de pan. Hierdoor wordt alleen het metaal van de pan verwarmd. Voordelen van deze kookplaat zijn energiezuinigheid, de snellere verhitting dan de andere kookplaten die werken op elektriciteit, en veiligheid. Een nadeel is dat bij de aanschaf van een inductiekookplaat er ook een nieuwe pannenset aangeschaft moet worden. Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor koken op een inductiekookplaat.


Gaskookplaat

 Kookplaatstore.nl > Inductie kookplatenDe gaskookplaat werkt uiteraard op gas. De kookplaat kan aangestoken worden met behulp van de handige elektrische vonkontsteking, die tegenwoordig op vrijwel elke gaskookplaat zit. De vonkontsteking treedt in werking zodra je een knopje ingedrukt houdt. Over het algemeen verbruik je met koken op gas de minste energie.


Het kopen van een kookplaat is nu echt een luxe. Postorder  Winkelcentrum.nl Vertrouwd maar  vooral goedkoper een kookplaat Online shoppen Voordelig en snel je Kookplaat online bestellen van de aller beste merken en dat in de betrouwbaarste shop's in jou eigen  Online Winkelcentrum Uw Kooklpaat heeft het begeven?  Geef het dan een tweede kans en repareer het met de onderdelen van >> Hier zijn een aantal betrouwbare webwinkels en warenhuizen die geselecteerd zijn door  Postorder Winkelcentrum op prijs - kwaliteit verhouding en niet onbelangrijk op service tijdens en na uw aankoop.

kookplaat-gas

MediaMarkt  > Vrijstaande kookplaten